Örömmel köszöntjük honlapunkon és bízunk benne, hogy nálunk vásárolt bútoraiban örömét leli! Kérjük olvassa át törzsvásárlói rendszerünkkel kapcsolatos információkat, szabályzatot!


Hogyan válhat valaki törzsvásárlóvá?

Vásároljon egy alkalommal minimum 20.000 forint értékű terméket bármely boltunkban vagy webáruházunkban

avagy gyűjtse össze a nálunk vásárolt termékek egy évnél nem korábbra szóló garancia jegyeit minimum 50.000 forint értékben.


Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói Kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Papp Bútorházak Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya Magyarország bármely Papp Bútorházak üzletében használható, beleértve az internetes vásárlásokat is a www.pappbutorhazak.hu internetes áruházban.

A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, internetes áruházunkban a kártyaszám megrendeléskori megadásával) történt vásárlások bekerülnek az elektronikus nyilvántartásunkba.


Miért jó törzsvásárlónak lenni?

Az alapvető, százalékban meghatározott kedvezményeken felül az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

  • A törzsvásárlói kártya felhasználható bolthálózatunk bármely egységében, vagyis Szegedi és Hódmezővásárhelyi üzleteinkben egyaránt.
  • Folyamatosan megjelenő újsághirdetéseinkben szereplő kiemelt akcióinkat kizárólag törzsvásárlóink élvezhetik
  • Ha megadja e-mail címét a törzsvásárlói adatlap kitöltésekor, akkor akcióinkról, újdonságainkról rendszeres hírlevélben értesítjük Önt.


A kedvezmények részletes ismertetése:

A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.pappbutorhazak.hu internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. A kedvezmények az alábbi áruféleségekre vonatkoznak, illetve a leírt feltételek mellett érvényesek:

  • a kedvezmény az üzleteinkben árusított bármely nem akciós termékre igényelhető
  • abban az esetben ha a kívánt termékre megrendelést ad le a vételárból levont kedvezmény mértéke 5%
  • abban az esetben ha a bolthálózatban mintadarabként kiállított terméket szeretne megvásárolni a kedvezmény nem érvényesíthető, ilyen esetben az üzletben feltüntetett árak érvényesek
  • www.pappbutorhazak.hu internetes áruházban történő rendelés esetén a vátelárból 5%-os kedvezményt írunk jóvá


A törzsvásárlói kártyán kívül bolthálózatunkban az alábbi kártyákra adunk kedvezményt:

Minden olyan – érvényes lejárati idővel ellátott, megszemélyesített – plasztik kártya kedvezményes vásárlásra jogosít melyen szerepel az Euro Discount Club kártyalogója, legyen az classic, silver vagy gold logó.


Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje:

A kártya pótlása, illetve cseréje személyesen üzleteinkben történik, ahol a Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése, valamint a pótlás/csere díjának megfizetése után azonnal átveheti.

Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a Papp Bútorházak Kft. nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

Az új kártyához az üzlet 2-3 munkanapon belül hozzárendeli a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.

A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A kártya pótlása, illetve cseréje díjköteles, összege e szabályzat kibocsátásakor 290 Ft.


EGYÉB SZABÁLYOK


A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Papp Bútorházak Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Papp Bútorházak Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Papp Bútorházak Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.

A Papp Bútorházak Kft. jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.pappbutorhazak.hu honlapon.

A Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz, pénzértékre nem váltható.


Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - a Papp Bútorházak elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer muködtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Papp Bútorházak Kft., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55976/2012


Felelősség:

A Papp Bútorházak Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.