Nyitvatartás: H-P: 9-17, Sz: 9-13
KERESÉS
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Törzsvásárlói rendszer

Örömmel köszöntjük honlapunkon és bízunk benne, hogy nálunk vásárolt bútoraiban örömét leli! Kérjük olvassa át törzsvásárlói rendszerünkkel kapcsolatos információkat, szabályzatot!

Hogyan válhat valaki törzsvásárlóvá?

 • Vásároljon egy alkalommal minimum 20.000 forint értékű terméket bármely boltunkban vagy webáruházunkban

 • avagy gyűjtse össze a nálunk vásárolt termékek egy évnél nem korábbra szóló garancia jegyeit minimum 50.000 forint értékben.

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói Kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Papp Bútorházak Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya Magyarország bármely Papp Bútorházak üzletében használható, beleértve az internetes vásárlásokat is a www.pappbutorhazak.hu internetes áruházban.
A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, internetes áruházunkban a kártyaszám megrendeléskori megadásával) történt vásárlások bekerülnek az elektronikus nyilvántartásunkba.

Miért jó törzsvásárlónak lenni?

Az alapvető, százalékban meghatározott kedvezményeken felül az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

 • A törzsvásárlói kártya felhasználható bolthálózatunk bármely egységében, vagyis Szegedi és Hódmezővásárhelyi üzleteinkben egyaránt.

 • Folyamatosan megjelenő újsághirdetéseinkben szereplő kiemelt akcióinkat kizárólag törzsvásárlóink élvezhetik

 • Ha megadja e-mail címét a törzsvásárlói adatlap kitöltésekor, akkor akcióinkról, újdonságainkról rendszeres hírlevélben értesítjük Önt.

A kedvezmények részletes ismertetése:

 A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.pappbutorhazak.hu internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. A kedvezmények az alábbi áruféleségekre vonatkoznak, illetve a leírt feltételek mellett érvényesek:

 • a kedvezmény az üzleteinkben árusított bármely nem akciós termékre igényelhető

 • abban az esetben ha a kívánt termékre megrendelést ad le a vételárból levont kedvezmény mértéke 5%

 • abban az esetben ha a bolthálózatban mintadarabként kiállított terméket szeretne megvásárolni a kedvezmény nem érvényesíthető, ilyen esetben az üzletben feltüntetett árak érvényesek

 • a www.pappbutorhazak.hu internetes áruházban történő rendelés esetén a vátelárból 5%-os kedvezményt írunk jóvá

A törzsvásárlói kártyán kívül bolthálózatunkban az alábbi kártyákra adunk kedvezményt:

Minden olyan – érvényes lejárati idővel ellátott, megszemélyesített – plasztik kártya kedvezményes vásárlásra jogosít melyen szerepel az Euro Discount Club kártyalogója, legyen az classic, silver vagy gold logó.

 

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje:

 A kártya pótlása, illetve cseréje személyesen üzleteinkben történik, ahol a Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése, valamint a pótlás/csere díjának megfizetése után azonnal átveheti.

Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a Papp Bútorházak Kft. nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

Az új kártyához az üzlet 2-3 munkanapon belül hozzárendeli a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.

A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A kártya pótlása, illetve cseréje díjköteles, összege e szabályzat kibocsátásakor 290 Ft.

 

EGYÉB SZABÁLYOK

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:

 

 • Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Papp Bútorházak Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

 • Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Papp Bútorházak Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

 • Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Papp Bútorházak Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.

 • A Papp Bútorházak Kft. jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.pappbutorhazak.hu honlapon.

 • A Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz, pénzértékre nem váltható.

 

Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - a Papp Bútorházak elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer muködtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Papp Bútorházak Kft., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

 Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55976/2012

Felelősség:

 

 • A Papp Bútorházak Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
  A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
  Ez a szabályzat teljes körüen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.
  Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Papp Bútorházak Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik készséggel segítenek Önnek:

 • Hétfő-péntek: 9-17 óráig

 • Szombat: 9-13 óráig
  Vonalas telefonról: 06/62-542-165
  Bármely telefonról hívható, nem emelt díjas szám: 06/30-456-6005

  e-mail: [email protected]

  Kellemes vásárlást kívánunk!